Om oss

Fest och event

Känslan och upplevelsen av att ha ett storband på sin fest/event är något helt annat än ett mindre coverband. Det kan många vittna om. Däremot känner många inte till den musikaliska spännvidd som gör Carefree Big Band till ett speciellt och unikt storband.

När det gäller evenemang där det finns flera åldersgenerationer som firar tillsammans, som t.ex. bröllop, födelsedagsfester och företagsevent, så kan vi tillsammans med er sätta ihop en bra musikmix med kända låtar så att alla får något som de gillar. Lyssna gärna på vår demotape eller se vårt videoklipp för några exempel på hur det kan låta.

Vi spelar alltså allt från den klassiska storbandsrepertoiren med Glenn Miller och Frank Sinatras hits till Soul & Pop med covers från Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Gloria Gaynor, Robbie Williams, Björn Skifs, Pharrell Williams mm. mm.

Som grädde på moset har vi med oss någon eller några av de riktigt kvalificerade sångare som vi samarbetar med: Erik Linder, Anna Häll, Martin Pålsson, Rickard Broberg, Helena ”Hilma” Martinsson, Joy Roberts, Joakim Dominique m fl.

Konserter

Carefree Big Band är så mycket mer än bara ett partyband! Vi arrangerar även konserter med olika teman och/eller gästartister. Till exempel har vi haft konserter tillsammans med Peter Asplund, Nils Landgren, Jan Allan, Janne Schaffer, Hayati Kafe, Babben Larsson m fl då vi spelat både musik från deras repertoar och vår egen. Vi gör även temakonserter, till exempel vår årliga julkonsert.

Vanliga frågor

  • Tar inte ett storband mycket plats? Visst, men vi får plats på 4*8 m.
  • Lång tid att förbereda? Vi brukar klara oss på 30 min.
  • Dyrt? Mindre än du tror! Ring 070-377 80 17 och hör efter!
  • Spelar ni utanför Stockholm? Jodå, det har vi gjort, varsågod fråga.

Se även vårt informationsblad.